Produkt został dodany do koszyka. Aby złożyć zamówienie przejdź tu.

Olejek imbirowy

 

 


 

 <<< powrót do słownika (O)

 

 

Olejek imbirowy - Wytwarzany w procesie destylacji parą wodną z wysuszonych i zmielonych kłączy imbiru. Jest używany do produkcji kosmetyków ujędrniających, wyszczuplających i antycellulitowych. Dzięki swoim właściwościom pobudza krążenie i stymuluje spalanie tkanki tłuszczowej.

 

DR STOPA

 


EU