Produkt został dodany do koszyka. Aby złożyć zamówienie przejdź tu.

Gliceryna

 


 

 <<< powrót do słownika (G)

 

 

Gliceryna - Organiczny związek chemiczny z grupy cukroli. Jako dobry rozpuszczalnik tłuszczów i innych lipidów, jest stosowana przy produkcji kremów, pomadek i innych produktów kosmetycznych. Ma własności nawilżające skórę.

 

Znajduje się w prawie wszystkich produktach FLOSLEK

 


EU